Bazar ertəsi, 2024-04-29, 3:58 PM
Allahın Peyğəmbəri (s): «Zirəklərin ən zirəyi günahlardan çəkinmək, axmaqların ən axmağı isə günah işlər görməkdir»
Əsas səhifə » 2009 » Noyabr » 28 » ALLAHIN EVINDE NAMAZ QILIN.
4:22 PM
ALLAHIN EVINDE NAMAZ QILIN.
 
 
ALLAHIN EVINDE NAMAZ QILIN.

O gun cox sevinirdim. O gun cume gunu idi.Ilk defe mecidde namaz qilmaga gedirdim. Yol mene cox uzun geldi. Yol boyu dusunurdum. Necede qeribedir. Ilk defe mecide namaz qilmaga gedirem, amma qerib olkede. Vetende mecide 1-2 defe getmisdim, amma namaz qilmamisdim.
Bu fikirlerle axirki, gelib mecide catdiq. Mecide daxil oldum cox gozel idi, ancaq vetende gorduyum mecidlerden cox kicik idi. Qadinlar ucun olan otaga daxil oldum. Hami oturub imamin mouzesine qulaq asirdi. Otaqda televizor var idi, Imamin kisilerin otagindaki danisigina qadinlar bu televizor vasitesiyle baxirdilar. Imam rusca danisirdi. Sonra AZAN oxundu. Hami birlikde namaz qildiq. Namaz qurtardiqdan sonra mecidden cixdim. Qapini acib cole cixanda gozlerime inana bilmirdim. Mecid kicik oldugundan insanlar colde namaz qilirdilar. Yagis yagirdi, Yer su idi. Ancaq yagis onlara mane olmurdu. Onlar ne gozel insanlardir. Onlara namaz qilmaqa ne qurbet elde olmaq, ne mecidin kicik olmasi, ne yagisin yagmasi mane olmurdu. Mane ola bilmez. Axi onlarin qelbinde allah esqi var.
Yol boyu eve gelerken dusunurdum. Burada, bir xristiyan olkesinde muselmanlar mecidde namaz qilmaga yer tapa bilmirler. Amma vetende o qeder genis mecidler var, gedib namaz qilmiriq.(ici men qarisiq)
Buradan size seslenirem eziz vetendekiler, elinizdeki imkanlarin deyerini bilin. Mecidlerimizin bos qalmasina izin vermeyin. Savab qazanmaq ucun telesin. Hec olmasa heftede bir defe cume gunu namazinizi gedib ALLAHIN EVINDE qilin. Oz ana dilimizde imamin mouzrsine qulaq asin.Mecide telesin, Namaza telesin.Allaha yaxinlasmaga telesin.
Category: Diger me'lumatlar | Baxış: 1204 | Added by: anta | Rating: 3.5/2
Total comments: 2
0  
2 Balawka   (2010-06-05 1:52 PM) [Daxil et]
men sizi yaxsi basa dusurem, ALLAH RAZI OLSUN.

0  
1 hasanov   (2009-11-30 10:31 AM) [Daxil et]
Allah razi olsun yaxshi movzudu

Yalnız qeydiyyatdan keçmiş şəxslər şərh əlavə edə bilər.
[ Qeydiyyat | Giriş ]