Çərşənbə axşamı, 2024-03-19, 12:39 PM
Allahın Peyğəmbəri (s): «Zirəklərin ən zirəyi günahlardan çəkinmək, axmaqların ən axmağı isə günah işlər görməkdir»
Əsas səhifə » 2009 » May » 15 » Islamin Intim shertleri.
12:42 PM
Islamin Intim shertleri.
 
 Islamin Intim shertleri.
 
Hezret Muhemmed Peygember (s.e.v.v.):"Size cennetlik olan qadinin kim oldugunu deyimmi? Onlar bir xeta etdikde ve ya erleri terefinden haqsizliga meruz qaldiqda erlerine "Seni xoshbext etmeyince yatmayacagam!"deye bilen erlerini seven qadindir".

 

Cinsi elaqenin qaydalari.Anal cinsi elaqe.
 

Muhemmed Peygember (s.e.v.v.)zamaninda butlere ibadet eden Medine qebilelerinin birinin kishileri qadinlara yalniz oz terefinden yaxinlashirdilar. Amma Qureysh qebilesi qadinlara her terefden, ona arxa, yaxud uzanan halda yaxinliq ederdi.Qureysh qebilesinden bir nefer Medineye gederken medineli bir qadinla evlenir ve oz adetlerine gore qadinla yaxinliq etmek istedikde, qadin onu yaxina buraxmir.Mesele boyuyur ve bu xeber sevimli Peygemberimize (s.e.v.v.) catir. Sonra Allah buayeni nazil edir:"(Ey mominler!) Qadinlariniz sizin ovlad ekdiyiniz tarlanizdir.Tarlaniza istediyiniz terefden gelin!"(sure 2/aye 223).Ayeden de melum oldugu kimi,qadina hem onden , hemde arxadan yaxinlashmaq olar.Lakin arxadan da yaxinlashanda yalniz on cinsiyyet uzvune yaxinliq etmek lazimdir.Yeni arxa cinsiyyet uzvune yaxinlashmaq olmaz! Bu qadinin fiziki saglamliginda ciddi problemler yarada bilerMuhemmed Peygemberin (s.e.v.v.) hedislerinde bu ish shiddetli pislenir  ve ondan cekinmek buyrulur.

Shirin shertler.
 
 
Kishi ile qadinin cinsi elaqeye bashlamazdan once "Bismillah!" demesi cox gozeldir.Bele olduqda onlardan toreyen ushaq da gozel, saf olar.Ele prosesin ozude ugurlu alinar!-Cinsi elaqeden sonra ve ya tekrar cinsi elaqeye girmezden once yaxshi olar ki, hem kishi hem de qadin oz ovret yerlerini yusunlar!-Hamile qadinla  ana ve korpeye zerer deymese, cinsi elaqede olmaq olar!-Cinsi elaqe bitdikden sonra kishi qadindan telesik ayrilmasa yaxshidir.Cunki qadinlar bu andan sonra bir az sevgi almaq,eylenmek isteyirler.Kishiler yalniz ozlerini deyil,xanimlarinda hislerini,heveslerini nezere almalidirlar!

 


Cinsi elaqe zamani xoshagelmez hereketler.
 
Qadin eri ile cinsi elaqede oldugu zaman hansisa bashqa bir kishini, kishinin de yaldashinin yerine hansisa bir qadini tesevvur etmesi dinimize gore haramdir, yeni yolverilmezdir.Bu cur sheyler aileni sarsida biler.Er-arvad ailesinde bash veren cinsi elaqeye dair mehrem,intim sirlerini bashqalarina danishmaq olmaz.Elbette, eger buna zeruri ehtiyac yoxdursa.

Unutma ki, unudulmayasan!
 

QAdin butun gozelleshdirici vasitelere el atmalidir ki,erine en xosh anlari yashada bilsin.Islam da bu cur desteklenir! O en gozel paltarini geyinmeli, erinin xoshladigi etrleri vurmali,besek ehsyalarindan, celbedici gece paltarlarindan istifade etmelidir.

  Cinsi elaqeden sonra cutlukler cansigici sozler danishmasalar yaxshidir. Eksine, bir-birinin konlunu acan shirin sohbetler etmeli, sevgidolu sozler demelidirler.Bu sohbetlerden bir qeder de ehtiras qatilarsa, daha meqsedeuygun olar.


  -Onemli meselelerden biri cutluklerin cinsi elaqe zamani temiz, teravetli olmalidir.Kishi ile qadinin temiz bedenlerinden bir-birlerine gelen tebii qoxu cox tesirli guze malikdir.Buna gore de vicudun temizliyi en muhum shertlerden biridir.

-Cinsi elaqeni daha tesirli,davamli ve maraqli etmek ucun  fantaziyani ishe salmaq lazimdir. Hereketler, davranishlar zaman-zaman deyishilse yaxshidir.Onlarin secimi ise er-arvadin ixtiyarindadir!..

 

Qadin qadinla, kishi kishi ile cinsi elaqesi.
 
 
Hem qadinin qadinla, kishinin kishi ile cinsi elaqeye girmesi birmenali olaraq haram ve yolverilmez, cirkin hereketlerden sayilir. Qurana nezer yetirek:"Siz qadinlari atib, shehvetle kishilerin ustune gelirsiniz.Siz dogrudan da heddi ashmish tayfasiniz!" Onlarin ustune yagish yagdirdiq. Bir gor gunahkarlarin axiri nece oldu" (sure 7,81-84-cu ayeler).Eziz Peygemberimizde (s) bu haqda soyleyib:"Bir qadin diger qadina cilpaq bedenini toxundurmasin.Kishi kishinin ovretine,qadin ise qadinin ovretine baxmasin.Bir kishi kishi ile eyni yataqda,bir qadin qadinla eyni yataqda yatmaqdan cekinsinler!.."

 

Onanizm ve zoofiliya.
 
   Hem onanizm, hem de zoofiliya dinimizde en pis emellerden sayilir.Quran da bele bir aye var:"O kesler ki ayib yerlerini (zinadan) qoruyub saxlayarlar.Ancaq zovceleri ve cariyeleri istisna olmaqla. Onlar(zovceleri ve cariyeleri ile gorecekden bu isden otru)qinamazlar.Bundan artigini isteyerler( halaldan harama adlayaraq) heddi ashanlardir. (Allahin emrini pozanlardir)"(sure 23,5-7-ci ayeler).Ayeden de gorunduyu kimi, insan oz fitri ehtiyaclarini tebii yolla odemelidir.Islamda heyvanlarla elaqe, yeni zoofiliya da qeti shekilde pisleyib:"Heyvanla cinsi elaqede olan shexs lenetlenmishdir!".

Category: Bezi meslehetler | Baxış: 110881 | Added by: el-kafirel_kufri | Rating: 2.2/220
Total comments: 231 2 »
0  
23 AnarAA   (2015-01-07 11:01 AM) [Daxil et]
Cox sağ olun

0  
22 aze-sambo   (2014-02-21 4:16 PM) [Daxil et]
allah   yardimcmiz  olsun  ve   pis  yolda  olanlarada   hidayet  etsin  insallah

0  
21 Günahkar-Bəndə   (2013-11-29 1:07 PM) [Daxil et]
ela meqaleydo oxudum

0  
20 spartak   (2013-08-30 10:45 PM) [Daxil et]
ALLAH sizden razi olsun.

0  
19 Ellada   (2012-12-24 5:20 PM) [Daxil et]
Allah razi olsun sizden.

0  
18 Ellada   (2012-12-24 5:19 PM) [Daxil et]
Allah razi olsun!

0  
17 CENNET-7   (2012-10-28 2:54 PM) [Daxil et]
Allah razi olsun apple apple apple apple

0  
16 CENNET-7   (2012-08-04 3:21 PM) [Daxil et]
Allah razı olsun flowers flowers flowers

0  
15 kenan313   (2012-06-21 4:26 AM) [Daxil et]
QURANDA BUYURLUB KI,QADINLARI BUYURULDUGU YERDEN YAXINLASIN.YENI 1 YOLNAN.AR.O BIRI QAYDALARIN HAMISI BATILDI,BAWIMNAN CAVABDEHEM.ALLAHA QADINA 1,KIWIYE DE 1 CINSIYYET UZVU VERIB.2 DENE YOX .

0  
14 KATYA   (2012-06-10 4:01 PM) [Daxil et]
allah razi olsun.

0  
13 Halal   (2012-06-06 9:31 PM) [Daxil et]
Havin xanim muveqqeti kebinle ve ya daimi kebinle yaxinliq etmelisiniz.basqa cur harama duseceksiniz

0  
12 yakamoz777   (2012-04-01 3:20 PM) [Daxil et]
Salam Aleykum, uzr isteyirem birinci meqaledeki Quran ayesinde sehv var. aye bele olmalidir, (Ey möminlər!) Qadınlarınız sizin (övlad əkdiyiniz) tarlanızdır. İstədiyiniz vaxtda öz tarlanıza gəlin! Özünüz üçün qabaqcadan (yaxşı əməllər) hazırlayın! Allahdan qorxun və (qiyamət günü) Onun hüzuruna gedəcəyinizi bilin! (Ya Rəsulum!) İman gətirənlərə (Cənnətlə) müjdə ver!

0  
11 sahibezzaman   (2011-06-15 11:41 PM) [Daxil et]
[color=green]salam men bir meslehet vermek isdeyirem insanlar qanunsuz haram cinsi elaqeden (esasda kisiler istimnadan) eziyyet cekir ve ne qeder isdeselerde el ceke bilmirler .bu cur haramdan el cekmek isdeyenler quran oxusunlar ozude avazla bu cur haram isler yadlarina dusende seytani devil qovsunlar insallah komek olar

+1  
10 Salman   (2011-05-30 2:06 PM) [Daxil et]
Əs-Səlamü Əleyküm!
Sualımı cavablandırdığınıza görə sizə öz minnətdərlığımı bildirirəm!
Allah sizdən razı olsun!!!

0  
9 Mursəlat   (2011-05-29 5:53 AM) [Daxil et]
Salman, aleykum salam. İslam dini heç də insan vücudunda qoyulmuş cinsi istəkləri inkar etməyib, bu istəklərin Allah tərəfindən insana hədiyyə olunduğunu təsdiq edərək, ondan düzgün istifadə edilməsini tələb edir. Beləliklə cinsi istəklərin bir həqiqət olaraq hər bir insanın (kişi və qadının) vücudunda özünə məxsus yeri vardır. Lakin onu hansı yolla sakitləşdirməyə gəldikdə, bir çox insanlar öz yolunu azmış və böyük olan Allahın bizə hədiyyə etdiyi bu istəyin qarşısında israfkarlıq və yaxud nankorluq etmişlər.
Cinsi istəkləri insaniyyətdən kənar yollarla (azğın yollarla) ram etmək. Məsələn; zinakarlıq, (kişi ilə qadının qanunsuz olaraq cinsi əlaqədə olması), kişi ilə kişinin cinsi əlaqədə olması, istimna (bədən üzvləri ilə cinsi orqandan sperma xaric edilməsi) və s...Bu yol da birinci yol kimi, insaniyyətdən kənar olduğu üçün, həmçinin insanın əxlaqi səciyyələri, gələcək parlaq həyatı və onun fərdi-ictimai həyatı üçün bədbəxtçilikdən savayı bir şey vermədiyindən, qadağan və azğın bir yoldur.
Bu cür cinsi azğınlıqlara düşmüş şəxslər, get-gedə öz dini, vətəni və namusuna qarşı laqeyd olacaq və beləliklə də öz əlləri ilə özlərinə quyu qazmalı olacaqlar. həzrət Əli (ə) bir hədisdə buyurur:
Ən pis dostun, səni batil (azğın) işlərə vadar və razı edəndir.

0  
8 Salman   (2011-05-25 9:25 PM) [Daxil et]
Əs-Səlamu əleykum və rəhmətullahi və bərəkatun
Xahiş edirəm deyəsiz islamda oral intim əlaqə haramdir ya yox?

0  
7 sahibezzaman   (2011-01-29 1:44 PM) [Daxil et]
ISLAM DOGURDANDA PAKDIR CUNKI ALLAH 5 DINI CUZGECDEN KECIRDI VE EN YAXSI ISLAMI YARATDI

0  
6 Ənfal   (2010-11-28 1:02 AM) [Daxil et]

0  
5 Ya_Allah   (2010-08-18 10:09 AM) [Daxil et]
Allah sizden razi olsun."Allahim senden halal zovce ve zovc isteyenlere halal zovce ve zovc eta ele".AMİN.Unutmayaqki kişini esl kişi eden qadin, qadini esl qadin eden kişidir.

0  
4 Meryem   (2010-06-18 7:52 PM) [Daxil et]
surprised ALLAH RAZI OLSUN TESEKKUR.

1-20 21-23
Yalnız qeydiyyatdan keçmiş şəxslər şərh əlavə edə bilər.
[ Qeydiyyat | Giriş ]